Copyright © 2021 Artisan Painters - Alle rechten voorbehouden.

Over ons

  

Artisan Painters

Rust, ruimtelijkheid & harmonie: wie is daar niet naar op zoek in deze onrustige tijden? Die drie elementen maken van je huis een echte thuis, een plaats waar je je evenwicht terugvindt. De juiste kleuren & materialen spelen in elke ruimte een sleutelrol.

Artisan Painters uit Wetteren is een familiezaak waarin de passie voor schilderen en het ambacht van een meesterschilder van generatie op generatie wordt doorgegeven. Onder leiding van Kenneth Vander Stricht en met de ervaring van het creatieve team krijgt elk project een uniek resultaat.

Al meer dan 40 jaar staat Artisan Painters ondertussen in het vak. Vakmanschap zit hier duidelijk in het DNA. Kenneth deed vijftien jaar lang ervaring op bij de gerenommeerde schilder Eddy Dankers. Hij werkte mee aan prestigieuze projecten voor gerespecteerde architecten als Axel Vervoordt, Bernard De Clerck en Moredesign.

Bij de wereldtop in de schilderkunst ervaring opdoen, is een fantastische leerschool geweest. Elk project dat Kenneth aanpakt, krijgt de prachtige afwerking die het verdient. Inmiddels kan het bredere publiek van zijn expertise genieten. Artisan Painters blijft echter met Eddy Dankers samenwerken voor grootschalige projecten op het allerhoogste niveau.

Diensten

Decoratieve verftechnieken:

Ons team is gespecialiseerd in alle denkbare decoratieve technieken waaronder kalk- en minerale verven, olieverf, Tadelakt,... Ook trompe l'oeil, stucco, fresco, hout- en marmerimitaties, cocciopesto, vergulding, politoer, houtveredeling- en vergrijzing, verouderingstechnieken, kalkmortels, metaalimitaties,…

Kaleien:

Geef uw nieuwbouw- of renovatiewoning een nieuwe look! Een laagje kalkpleister doet wonderen en is tegen alle weersomstandigheden bestand.

Tadelakt/Mortex:

Decoratieve kalk- en cementpleisters om alle mogelijke oppervlakken mee te bekleden (bv. vloeren, waterpartijen, werkbladen,...).